Gijzen chocolaterie

Onze passie is het bewerken en verwerken van chocolade op ambachtelijke wijze. Wij verwerken uitsluitend de beste kwaliteit chocolade, dat is voor ons “Callebaut”.

Op ambachtelijke wijze zijn wij dagelijks bezig met het bereiden van diverse chocolade zoals massieve chocolade, chocoladerepen, holfiguren, bonbons en andere gevulde chocolade. Daarnaast maken we met onze lekkere chocoladeproducten ook allerlei leuke pakketten en andere cadeauartikelen.

Gersteberg 7
4714 CM, Sprundel
0165 385275

Contact

Social media

Activiteiten

Chocolaterie
IJswinkel
Workshops
Kinderfeesten
Vrijgezellenfeesten
Chocola
Ambachtelijk
Rustiek

Stel uw vraag

Openingstijden

Nu open
maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

Alle dagen in de middag tussen 12:30 en 13:00 uur gesloten

Locatie