MTB-route Rucphense Bossen

In Rucphense bossen is er een goed onderhouden vaste mountainbike route. Samen met de routes in de Gemeente Essen (België) en de Gemeente Roosendaal kunnen de fietsliefhebbers zich uitleven over circa 45km mountainbikeroute. De rode MTB route in de gemeente Rucphen bedraagt 15,3 kilometer. Er komen diverse uitdagingen in de route voor.

De Rucphense MTB Route kan worden gestart op diverse plaatsen in de Rucphense Bossen. Via verbindindspaaltjes kan worden overgestapt naar de routes in Essen of Roosendaal.

De MTB-route is een afwisselende route met verschillende single tracks en onverwachte hoogteverschillen waar het maximale is uitgehaald, met daarbij ook de mogelijkheid om weer op adem te komen op een van de vlakke paden. Wij zijn de laatste jaren veel bezig met de route en leggen onder andere meer kombochten, jumps en pumptrack delen aan. Op deze manier proberen wij de mountainbikers steeds meer uitdaging te geven. De route is door nieuw aangelegde waterafvoeren het hele jaar goed te berijden.

Activiteit Mountainbiken
Afstand 15,3 km
Startpunt Kerkstraat 36, 4715 RN Rucphen, Nederland

De route

Start punt

Kerkstraat 36-40, 4715 RN Rucphen

Route heeft meerdere startplaatsen
Eind punt

Hier eindigt de route ook