Sprundelse Meule-ommekes

Sprundelse Meule-ommekes

De wandelingen voeren u bijna altijd over smalle en rustige wegen, waarvan flinke delen zelfs onverhard kunnen zijn. Het startpunt is bij dorpshuis De Trapkes in Sprundel.

  • Hippelpad – ommeke, is 6,5 km lang. U wandelt, vanuit het Molenerf in zuidelijke richting naar het zandpad Vinkenbossenstraat. De route toont u het agrarisch landschap in het buitengebied van Sprundel, in de omgeving van de Oosteindseweg en de Groenstraat. Via de Bredasebaan bereikt u weer het centrum van Sprundel.
  • Waterstraat – ommeke, is 6 km lang. Deze wandelroute gaat, via het centrum van Sprundel naar het Vorenseinde. U loopt langs de Waterstraat en de Klein Zundertseweg. De route toont u de agrarische omgeving van Sprundel. Via de Omgangstraat bereikt u weer het centrum van Sprundel.
  • Molenheide – ommeke, is 7 km lang. Vanuit het centrum van Sprundel wandelt u in de richting van het buurdorp Rucphen. Via een zandpad en de Molenweg komt u in het Vorenseinde. De Vorenseindseweg brengt u terug naar de bebouwde kom van Sprundel. Daarna, via het voetpad langs de Vissenbergdreef, bereikt u het centrum van Sprundel.
  • D’Ettesei – ommeke, is 7,5 km. Deze wandeling laat u kennis maken met het landschap tussen Sprundel, buurdorp Sint Willebrord en buurgemeente Etten-Leur. Van oorsprong is dit een agrarisch landschap. Met name de Martenstraat en de Berkstraat bieden mooie vergezichten op de Sprundelse kerktoren.
Activiteit Wandelen
Afstand  km
Startpunt Dorpshuis De Trapkes
Beleef Sprundel, Kloosterplein, Sprundel, Nederland